Menu

Nyårsfest På Hasselbacken

Stockholm

Avicii Arena
fredag, 31 december 2021 kl:08:00

Nöjespalatset Hasselbacken bjuder in till decenniets första och största nyårsfest!
Kandelabrarna putsas, tårtrecept testas och mängder av champagne läggs på kylning! Vi behöver glitter, dekadens och livfullhet, nu mer än någonsin!
Our one and only pandemic saviour in the name of Fabulousness och dekadens Mrs M bjuder in till en nyårsnatt på Hasselbacken som ni sent glömmer – med fest, glamour och firande i alla våra salar och vrår. Hela Hasselbacken och dess trädgård kommer att skimra av lyx och dekadens ända in i småtimmarna.

DISCO YOUR HEART OUT
I Hasselbackens gigantiska spegelsal Crown dansas det disco inpå småtimmarna. Snöra på dig rullskridskorna, pimpa outfiten med glitter och shakea loss till discohits från då och nu.

SLEEP IT OFF
Stanna kvar på Hasselbacken och vakna upp i våra vita lakan på årets första dag. Bokar du vårt nyårspaket ingår bland annat inträde till festen, övernattning och frukost.

PARTY YOUR FEET OFF
I Hasselbackens källare kör vi silent disco med musiken du själv väljer! Låna ett par lurar och skapa dina egna nyårsvibes efter eget behag!


Genom att köpa biljett till evenemang på Hasselbacken och boka bord i vår restaurang samtycker du också till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget eller bokningen. Det innebär att för evenemang från och med den 1 december ska du som gäst kunna uppvisa giltigt vaccinationsbevis samt legitimation vid ankomst.

• Här kan du som har vaccinerat dig med två eller fler doser ladda hem ditt vaccinationsbevis: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/
• Vaccinationsbeviset måste vara giltigt! Från utfärdande/nedladdning är det giltigt i upp till sex månader.
• Vaccinationsbevis samt giltig legitimation visar du upp för Hasselbackens personal innan du passerar entren.
• Vi godtar uppvisning av vaccinationsbevis både digitalt och utskrivet.
• Saknar du vaccinationsbevis kan vi enligt restriktionerna inte ta emot dig. För mer information om din bokning eller biljettköp, kontakta oss på info@hasselbacken.com

Datum / Tid

fredag, 31 december 2021 kl: 08:00

Plats

Stockholm, Avicii Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad