Menu

Klubbkören och Carl Johan Lundgren

Stockholm

Bagarmossens Folkets Hus
fredag, 19 augusti 2022 kl:19:00

Vet Ni! Malmömusik till Bagarmossen!
Carl Johan Lundgren från Vit Päls och Laser & bas uppträder ensam med gitarr och prat. Han är en av två musiker i Laser & bas kanske mest kända för Tik-Tok hiten "Klockan är 15:40, dags att fucka ur". Han skrev också låtarna i kultiga Malmö-bandet Vit Päls Den här kvällen i Bagis spelar han ur båda bandens repertoar, ensam på scenen med akustisk gitarr med historier om låtarnas tillkomst, skvaller och annat gött snack.
Klubbkören är en runt fyrtio man och kvinnor stark kör med hiphop, soul, funk, reggae och afrikanska kampsånger på repertoaren. En okonventionell kör som sjunger och rappar över inspelade beats, kompad av bas och ibland slagverk. Körledare, arrangör och producent är Erik Hjärpe, keyboardist i Timbuktus band Damn!
Klubbkören har uppträtt flera gånger på Musikhjälpen, i Sommarlov på SVT, i P3, P4 och på Din Gata 100,5. Kören har sen länge samarbetat med Emil Jensen och uppträtt med honom på Malmöfestivalen, Mejeriet i Lund, Malmö Live och Göteborgs Konserthus.
De har backat Looptroop och bob hund, och på Way Out Wests gästade de klubbscenerna med Nya Zeeländska Electric Wire Hustle och Timbuktu.

Datum / Tid

fredag, 19 augusti 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Bagarmossens Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad