Menu

Dumma fula dag - Efterhäng

Stockholm

Bagarmossens Folkets Hus
torsdag, 6 oktober 2022 kl:16:30

Efterhäng är mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet - allt för att göra det enkelt!
Från 15.30 finns mellis till försäljning för en billig peng. Konserten börjar 16.30.
DUMMA FULA DAG - En nyskriven musikal där små och stora känslor får utlopp med hjälp av musikteaterns magi.
Dumma fula dag är en komisk, varm musikal där känslorna åker berg- och dalbana för barn 2-6 år och deras vuxna. Det går ner och upp, det svänger och det svänger fort - precis som det är i livet och igenkänningen är hög. Vi möter vi ett syskonpar där lillasyster vaknar på helt fel sida och inget kan få henne på andra tankar, hur mycket storasyster än försöker.
Lina Forsberg skriver och spelar musikteater för barn och unga, främst genom sitt musikteaterkompani Kompani Dagg, vars musikaler för barn och deras vuxna turnerar runt om i landet till allt från förskolor, kulturhus och utomhusscener till bibliotek. Musikglädjen och kärleken till musikal som konstform står alltid i centrum.
Konserten ingår i serien Efterhäng som anordnas i samarbete med Musikcentrum Öst med stöd av Stockholms stad, Botkyrka kommun och Sollentuna kommun.

Datum / Tid

torsdag, 6 oktober 2022 kl: 16:30

Plats

Stockholm, Bagarmossens Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad