Menu

EFTERHÄNG - Imse Vimse Mozart

Stockholm

Bagarmossens Folkets Hus
torsdag, 6 april 2023 kl:16:30

Efterhäng är mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet - allt för att göra det enkelt!
Från 15.30 finns mellis till försäljning för en billig peng.
Konserten börjar 16.30.
Gratis för barn under 2 år.
Barnen får träffa Mozart som just har vaknat efter en djup sömn, utmattad efter att ha varit på turné med sina vänner i 250 år! Barnen bjuds på smakprov ur Mozarts tidiga kompositioner och även korta delar ur några av Mozarts operor – Trollflöjten och Don Giovanni. Tillsammans med barnen hittar han sedan på material till helt nya arior och operascener som skapas i nuet.
Operaimprovisatörerna bildades 2007 och är en av få grupper i världen som sysslar med improviserad opera på professionell nivå. Målsättningen är enkel: att förnya och utveckla operakonsten och att nå ut med opera till hela folket, inte bara de få som besöker storstädernas operahus. Genom att blanda opera och improvisationsteater skapar de ny opera i samspel med publiken, oavsett om det rör sig om en förskoleklass på landet, en ledningsgrupp för ett IT-företag vid Stureplan eller ett äldreboende.

Datum / Tid

torsdag, 6 april 2023 kl: 16:30

Plats

Stockholm, Bagarmossens Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad