Menu

BAGIS COMEDY - Elina Du Rietz med gäster

Stockholm

Bagarmossens Folkets Hus
fredag, 3 februari 2023 kl:20:00

Bagis Comedy är tillbaka! Klubben där MC Elina Du Rietz bjuder in tre av sina favoritkomiker till varje tillfälle och våren är full av kanonbokningar!
OBS!! Ann Westin har tyvärr fått förhinder, MEN istället kommer underbara Anna Blomberg!
Denna gång ser ni - förutom Elina själv - inga mindre än Anna Blomberg, Christoffer Fernis och Dessi Hietala!
ELINA DU RIETZ är ståuppkomiker och skådespelare. Om du missat Elinas stand up så har du säkert sett henne på tv i Solsidan, Beck, Folk med Ångest, Tårtgeneralen, eller Kärlek och Anarki.
Under 2018-2019 turnerade Elina med sin första soloshow PK-FITTAN och det säger väl en hel del om henne. Hon driver sanslöst med sig själv i sina tappra försök att göra rätt, hon driver med er och hon kastar sig mellan olika karaktärer hon stöter på i livet.
Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-ås” som är hennes alter ego. Mamman som gör allt ”fel” och säger sånt som man som förälder bara tänker.
ANNA BLOMBERG – en komiker med många ansikten! Hon blev känd för den breda publiken med sina imitationer på Hollywoodfruarna i ”Robins”. YouTube klippen har setts över en miljon gånger och Anna har förutom Anna Anka och Maria Montezami även gjort parodier på Lill Babs, Mona Sahlin, Elisabeth Höglund och Jimmie Åkesson.
Hon har medverkat i flera humorprogram: SNN News, Starke man, Kvarteret Skatan, Hjäp!, Morgonsoffan och Hipp Hipp. Som skådespelerska har hon synts i Wallender Filmen Mordbrännaren, novellfilmen Maskeraden, Häxan Surtant, Hotell Kantarell, julkalendern och Playa del Sol för att nämna några. Anna har också arbetat med humor i radio i bl.a. Morgonpasset.
Under 2014 hade Anna sin egen humorserie på SVT – Anna Blomberg Show. Där hon bl.a. gjorde parodier på politiker och kändisar.
CHRISTOFFER FERNIS uppträder på klubbar runt om i landet. Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och har även synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan! Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.
DESSI HIETALA
Från den frusna tundran i Norrland kommer här en riktig smällkaramell. Dessi Hietala blandar burdust och tramsigt med vilda anekdoter! Hon är mångsysslare som både skriver, filmar och producerar humor. Hon har jobbat för Sveriges Radio och underhåller även ungdomarna på TikTok. Man kan ta del av hennes frispråkiga humor och bitska charm runt om på Sveriges stand up-scener.


Bagis Comedy - Elina Du Rietz Med Gäster
2024-04-26 20:00:00
Stockholm, Bagarmossens Folkets Hus

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Bagarmossens Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad