Menu

Vårtoner – Scenkursernas föreställning vecka 20

Stockholm

Balettakademien
lördag, 19 maj 2018 kl:18:00

Varje dag kommer det massor av dansare i alla åldrar till Balettakademien för att röra sig, roa sig, utmana sig, utveckla sig, kämpa, svettas och skratta tillsammans.

Här kommer du att få se deltagarna på våra scenkurser i en medryckande föreställning där alla, oberoende av ålder, dansstil och musiksmak, älskar att dansa och vill uppträda i strålkastarnas sken. Och det är så många att vi får lov dela upp dem på två föreställningshelger, varav detta är den första.

Scenkurser är ett antal utvalda kurser i olika tekniker som avslutar sin termin med en gemensam föreställning. Dansteknik, styrke- och smidighetsövningar varvas med instudering. Repetitionerna sker på de vanliga lektionstiderna. Det finns inga audition- eller urvalsprocesser för föreställningarna utöver kursens angivna förkunskapskrav. Vi vill att alla som vill ska få möjlighet att utvecklas genom att uppleva repetitionsarbete och föreställningar. Inriktningen är kursdeltagarens egen upplevelse i första hand. Inför och under föreställningarna har vi tillgång till ljus- och ljudtekniker och scenkläder från vårt kostymförråd. Sedan är det bara att ta plats i strålkastarljuset!

På föreställningen medverkar även studerande från Balettakademiens utbildningar. Eventuellt resterande biljetter kan köpas på plats en timme före föreställningen. Betala gärna med kort.

Observera att det inte går att byta/återlösa köpta biljetter! Reducerat pris för barn 0-19 år, studerande med studentbevis samt pensionärer. Kafé Arte espresso- och pastabar håller öppet i anslutning till föreställningen.

Varmt välkommen!

Datum / Tid

lördag, 19 maj 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Balettakademien

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

70kr - 140kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad