kl: 18:00

28/3 LOOP - STOCKHOLM / BAR BROOKLYN

Bar Brooklyn


BILJETTER / MER INFORMATION


LOOP - EN MUSIKALISK RESA I TID OCH RUM


I en inte allt för avlägsen framtid utan faktiskt i detta nu har svensk humor gått under och dött på korset för vita, halloumiformade, gubbars synders skull. Komikerna har blivit politiker och politikerna har blivit komiker. En viskande vind drar genom det svarta hål som en gång var humorsverige. Den viskar: “BooooOOOOOOoooooOOOOORIIIIIIING”.


Men misströsta icke kamrater! Två sändebud har skickats från yttre västgötaslätten för att rädda er: Marcus Berggren och Henrik Nyblom, halvkända från krogen, skogen och din morsas sökhistorik har uppfunnit en helt ny form av humor och ska nu frälsa folket.


Dom kommer till just din stad för att ge föreställningen LOOP som är en improviserad musikalisk resa i tid och rum som handlar om att lämna sorgerna på jobbet och kliva in i en ny dimension där allt är på skoj.


Med sig har dom två synthesizers och en loopmaskin med oanade krafter och uppdraget är att utföra en grundlig genomlysning av musikhistorien SÅSOM DOM SER DEN och därigenom rädda dig, diverse husdjur och världen.


Det utlovas djupt problematiska låtar, gutturala läten, ostiga catchphrases och skämt på samtliga upprättgående djurs bekostnad. Ingen skonas i jakten på att väcka svensk humor från dödens eviga dvala.


Du är tvångsmässigt utvald att infinna dig detta datum tillsammans dina fjuniga polare medelst hälsosamt ölsug och skratta in oss i den nya tideräkningen. Vi uppträder enkom i vårat naturliga habitat (se: trångbodda barer) så köp biljett fortare än du onanerade på högstadiet!


Vi ses i framtiden. Vi ses i evigheten. Vi ses i LOOP.


Några slumpmässigt framtvingade röster om provföreställningen:


“Jag har aldrig tidigare bevittnat så lite talang i samma kroppar som så mycket vilja”


“Showen var som att ha sex med en igelkott -bra rakt igenom”


“Jag såg inte akt två för jag tycker inte det är snyggt med åttapack”


“Dom fick mig att tro på musik igen plus att jag blev fri från cancer”


Det är också ostatistiskt bevisat att den som missar denna kuplett från helvetet löper 19 gånger större risk att dö ensam än den fulaste i Bajenklacken. Tänk på det barn.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-28 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Hornstulls Strand 4


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

200


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Emma Ringqvist Och Hjalmar Fries Är Årets Äventyrare 2018
PRESS
23 mar
kl: 14:20

Emma Ringqvist Och Hjalmar Fries Är Årets Äventyrare 2018

Emma Ringqvist och Hjalmar Fries är Årets kvinnliga respektive manliga äventyrare. Priset delades ut på Explore Outdoor på Stockholmsmässan den 23 mars. Den prestigefulla utmärkelsen Årets Äventyrare syftar till att lyfta fram och tydliggöra äventyret som ett fenomen, men också den lust och beslutsamhet som äventyrarna besitter och som visar att ingenting är omöjligt. I år är...

Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Hitta oss på Facebook