13/9 SAINT AGNES / BAR BROOKLYN

Bar BrooklynDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med en av årets hittills starkaste rockdebuter i ryggen drar de hyllade britterna Saint Agnes på nytt ut på vägarna.


Efter en sommar fylld av festivalspelningar når turnén äntligen Stockholm 13 september. Räkna med ett riktigt högoktanigt klubbgig, som verkligen inte bör missas.


Anförda av Kitty Austen och uppbackade av helgjutna riff levererar Saint Agnes dramatisk garagerock från gränslandet mellan Jack Whites bluesgitarrer och The Stooges driv. Allt in-svept i ett skruvat, filmiskt mörker som aldrig släpper taget om lyssnaren. Med över 200 spelningar i ryggen, support från både BBC och Radio X samt utsålda konserter på hemmaplan hade de redan lagt grunden. Ändå var vi inte riktigt förberedda på den kraftfulla slagserie som utgör debutskivan ”Welcome to Silvertown”.


Då albumdebuten avtäcktes i början av mars fick den furiösa intensiteten i kombination med den känslomässiga nerv, som blottades under den imponerande produktionen, såväl kritiker som lyssnare att baxna.


"Stomping, snarling psych rock” - CLASH


"A grinding splurge of defiant rock’n’roll graffiti” - Q Magazine

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-13 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: