Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

4/3 JAY1 | BAR BROOKLYN

Bar BrooklynDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Brittiska rapparen JAY1 åker på Europaturné med ett stopp i Sverige!


Den 4 mars gör JAY1 ett turnéstopp i Stockholm när han spelar på Bar Brooklyn!


Med superhitar som Your Mrs och That’s My Bae som samlat på sig miljontals streams är det ingen tvekan om att han är en naturkraft.


JAY1 sticker definitivt ut på den brittiska hiphopscenen. Som en ledstjärna hos den nyagenerationen lyckas han definiera sitt artisteri på samma sätt som storheter som Stormzy, Giggs, Mostack, J Hus och Not3s. Han är karismatisk, kaxig och vågar vara sig själv. Medlekfull och positiv attityd har han fått support från Dave och AJ Tracey. Efter succén med genombrottslåten Your Mrs och singeln Mocking It – som båda nådde topp20 på brittiska listorna – har det gått spikrakt uppåt för JAY1. Tidigare i somras släpptesdebut EP:n One Wave som hittills har streamats över 68 miljoner gånger. Trots att han låter sina texter tala för sig själva på minimalistiska beats, demonstrerar han en förmåga attanpassa sig till olika stilar, från drill till dancehall.


Markera den 4 mars i kalendern – det kommer bli mäktigt!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-04 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: