Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

29/3 MASSIVE WAGONS / DEBASER

Bar Brooklyn


BILJETTER / MER INFORMATION


”VÅRT MÅL NÄR VI BILDADE BANDET VAR ATT FÅ SPELA PÅ DEN LOKALA ROCKPUBEN SOM VI ALLTID HÄNGDE PÅ”, BERÄTTAR SÅNGAREN BARRY MILLS.


Massive Wagons kan verkligen kallas ett hårtarbetande band. Och ”good things comes to those who wait” har sällan stämt så väl som när det handlar om de brittiska hårdrockarna från Lancaster. Efter ett decennium tillsammans, där de harvat från pubspelning till pubspelning, fick de 2018 sitt stora genombrott. Deras album ”Full Nelson” landade på topp 20 på den brittiska albumlistan och Massive Wagons gav sig ut på turné med band som Status Quo, Dead Daisies och The Wildhearts.


Massive Wagons har aldrig tagit framgång för givet, och de är ödmjuka över att ha kommit dit de har idag.


”Vårt mål när vi bildade bandet var att få spela på den lokala rockpuben som vi alltid hängde på”, berättar sångaren Barry Mills.


Spolar vi fram till nutid har Massive Wagons inte bara fått turnera världen över och sålt mängder av album. De har dessutom fått spela på den tidigare nämnda lokala puben (flera gånger till och med!). Omslaget till deras succéalbum ”Full Nelson” har även blivit en väggmålning på pubbyggnaden. När kommunen krävde att den skulle målas över samlades 10 000 underskrifter in på bara några timmar för att få ha kvar väggmålningen.


Inte illa för några som drömde om att få betalt i en öl eller två.


18 År

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-29 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

195


Kort länk hit: