Menu

Inspirationsföreläsning med Fredrik Wester

Stockholm

Berns, Kammarsalen
fredag, 17 april 2020 kl:15:00

Om du brinner för ledarskap, entreprenörskap eller fotboll, då är detta ett event du absolut inte vill missa!


Dörrarna öppnar kl. 14.00 och kl. 15.00 kliver ”Sveriges okände spelmiljardär” Fredrik Wester upp på scenen för att prata om ledarskap och entreprenörskap. Efter Fredriks utbildning kommer vi avrunda med härligt fotbollssnack där gästpanelen består av forne landslagskaptenen Johan Mjällby och SVT:s expertkommentator Daniel Nannskog.


Efteråt är det afterwork på Berns Salonger där du som besökare har möjlighet att nätverka och mingla med övriga besökare på eventet. Då har du även möjlighet att ställa frågor direkt till Fredrik som kommer att närvara och finnas tillgänglig under AW:n.


Fredrik Wester är entreprenören bakom spelsuccén Paradox Interactive, som med organisk tillväxt gått från ett team på 7 personer och en omsättning på 10 miljoner SEK 2003 till 1,3 miljarder 2019 och har idag ett börsvärde på cirka 15 miljarder.


Fredrik kommer att prata om hur han utvecklat sitt eget ledarskap under åren, hur man tacklar ledarskapsutmaningar i en snabbt växande organisation där de anställda är den viktigaste tillgången och behandla den viktiga kopplingen mellan Strategi, Ledarskap och Kultur.

Datum / Tid

fredag, 17 april 2020 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Berns, Kammarsalen

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad