Menu

The Stranglers - European Tour

Stockholm

Berns Sthlm
lördag, 8 oktober 2022 kl:20:00

OBS! Notera att det är byte av lokal till Berns, Stockholm.
The Stranglers besöker Sverige för sista gången i höst med hyllningskonsert till minne av avlidne Dave Greenfield!

The Stranglers Europaturne hösten 2021 har skjutits upp på grund av vissa länders lokala covid-restriktioner. De nya datumen för bandets hyllningskonserter till minne av Dave Greenfield, deras legendariske keyboardist som så tragiskt avled i covid under 2020, kommer nu istället att äga rum i oktober 2022. Alla biljetter gäller till de nya datumen.

Det blir tre spelningar i Sverige under ”European Tour 2022”: Malmö 6 oktober på Plan B, Göteborg 7 oktober på Trädgårn och Stockholm 8 oktober på Berns (OBS! ny lokal).

The Stranglers har bekräftat att detta blir deras sista turne i det större formatet. De lovar att täcka låtar från sin omfattande katalog som sträcker sig över 46 år samt från deras nya, kritikerrosade album, “Dark Matters”. Man kan förvänta sig hits som Peaches, No More Heroes och Walk On By samt Always The Sun, Strange Little Girl och Golden Brown.
Gruppen bildades i mitten av 1970-talet som Guildford Stranglers. Sedan dess har de fått 23st Top-40 UK-singlar, spelat in 17st Top-40 album och är ett av de längst överlevande banden som har bildats på den brittiska punkscenen. Turnerande bandmedlemmar är Jean-Jacques Burnel, Jim Macaulay och Baz Warne samt en keyboardist, som ännu icke offentliggjorts.


Insläppstid: kl 18.00
Åldersgräns: 20 årArrangör: A Star Entertainment

Datum / Tid

lördag, 8 oktober 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns Sthlm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad