Menu

Brett Young

Stockholm

Berns Sthlm
torsdag, 9 maj 2024 kl:20:00

Den hyllade countrystjärnan Brett Young kommer till Berns i Stockholm den 9 maj 2024! Med en imponerande lista Nr 1-hits och flera framstående album har han cementerat sin plats som en av countryvärldens mest älskade artister.

Brett Young är en prisbelönt countryartist och låtskrivare känd för sin "Caliville"-stil som kombinerar västkustens och söderns influenser. Hans listtoppande låtar inkluderar "In Case You Didnt Know", "Mercy", "Sleep Without You", "Like I Loved You", "Here Tonight", "Catch" och "Lady" som nått flera platina-certifieringar och genererat över 5,5 miljarder globala streams.

Youngs ärliga texter har fångat många hjärtan världen över. Hans senaste projekt "Weekends Look A Little Different These Days" inkluderar den aktuella singeln "You Didnt" som just nu klättrar på Country-radion och "Lady" vars inspirerande texter ledde till Youngs debut som barnboksförfattare med "Love You, Little Lady" publicerad av Tommy Nelson (en imprint av HarperCollins).

Med en imponerande lista hits och en unik förmåga att skapa en stark koppling till publiken, kommer Brett Young ta Berns i Stockholm med storm den 9 maj 2024.

Åldersgräns
18 år

Max antal biljetter per kund
10 st
Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter uppges, förbehåller vi oss rätten att utan förvarning makulera dessa bokningar.

Problem/hjälp på plats
Upplever du några problem på plats i arenan så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

Andrahands-försäljning
Vi avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand. Vi kan inte garantera att de biljetterna är giltiga, och du betalar ofta ett högre pris. Falska/dubbelsålda biljetter förekommer tyvärr, och dessa ger inte tillträde till spelstället.

Arrangör
All Things Live

Datum / Tid

torsdag, 9 maj 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns Sthlm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad