Menu

Above & Beyond

Stockholm

Berns
måndag, 22 oktober 2018 kl:21:00

De tre musikerna Jono Grant, Tony McGuinness och Paavi Siljamäki fann varandra tidigt under studenttiden, någon gång vid millennieskiftet. I princip slog de guld på en gång och kunde snart se sig ridandes på 2000-talets kommersiella dansvåg. Med sina svettiga edits av Radiohead, Madonna och Delerium spelade de från dag ett på festivaler runtom i världen. I januari släppte gruppen sitt fjärde album Common Ground som togs emot med öppna armar av fans världen över. Nu kan vi meddela att Above & Beyond återvänder till Sverige för en spelning på Berns i Stockholm 22 oktober. Biljetterna släpps onsdag 20 juni kl 11:00 via www.luger.se.

Med snabbare internetuppkoppling kunde deras radioshow ”Trance Around the World” nå hela världen på deras egna villkor. När den lade 2012 nådde de 30 miljoner lyssnare. Varje vecka. I takt med att deras sound började anpassas till de arenor de redan fyllde växte också scenshowerna till ohanterbara monster. 2007 styrde de vad som kan ha varit världens största utomhusfest någonsin, på Barra Beach i Rio De Janerio, med uppskattningsvis en miljon deltagare. Det nya albumet Common Ground slog sig in som nummer tre på den amerikanska topplistan, vilket gör släppet till deras hittills mest framgångsrika sett till listplaceringar. Det är live som Above & Beyond upplevs bäst – missa inte spelningen på Berns i höst.

Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 20.00

Arrangör: www.luger.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

måndag, 22 oktober 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

420kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad