Menu

Tom Odell

Stockholm

Berns
lördag, 10 november 2018 kl:20:00

Några av vår tids största giganter har befunnit sig bakom pianot – Elton John, Freddie Mercury, Billy Joel – och nu, den Chichester-födda Tom Odell, som även han börjat känna sig bekväm på pianostolen i arenor runt om i världen.
På 2013 års debut Long Way Down fann han vägen till våra hjärtan med hitsingeln Another Love, och sen dess har han tonsatt hjärtesorg och hoppfullhet med sin vackra röst och sitt gripande pianospel. Den 10 november tar Tom Odell med sig sin spektakulära låtskatt till Berns i Stockholm för att ge oss en lika intim som storslagen upplevelse.

Den brittiska 27-åringen släpper den 12 oktober sin tredje fullängdare Jubilee Street, och med den senaste gospel-klingande singeln If You Wanna Love Somebody pekar allt mot att även nästa album blir en storartad succé. Med ett flertal priser och över 1.8 miljoner sålda album har Tom Odell hittat fans bland några av sina egna hjältar som Elton John och Billy Joel.
Det vittnar om artistens förmåga att med enbart sig själv på scen kunna fylla ut hela arenor med sin närvaro, att från hjärtat och själen kunna nå samma vrån hos sin publik med en magi och kärlek som strålar från Odells ständigt påtagliga passion.
Likt sina idoler har han ett fullständigt grepp om sitt eget medium och framför det med en säkerhet som är oemotståndlig att inte fångas upp av.



Tom Odell:
Spotify
Facebook
Luger.se


Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 19.00

Arrangör: www.luger.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

lördag, 10 november 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

405kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad