Menu

Mike Shinoda

Stockholm

Berns
måndag, 3 september 2018 kl:20:00

Det finns bara en Mike Shinoda. Den ikoniska co-leadsångaren i Linkin Park har med sitt musikaliska rap-uttryck färgat mångas 00- och 10-tal och fortsätter att göra det än idag. Med nyligen släppta albumet ”Post Traumatic” som skrivits i efterdyningarna av bandkollegan och vännen Chester Bennington’s tragiska bortgång, befinner sig Mike Shinoda just nu på turné. Den 3 september kommer han till Stockholm och gör en efterlängtad konsert på Berns.

Mike Shinoda är låtskrivaren, artisten, producenten och filmmusikskaparen som är bäst känd som medlem och co-sångare i multiplatinasäljande rockbandet Linkin Park. Deras första album, Hybrid Theory, är det bäst säljande debutalbumet detta århundrade och har blivit Diamond-certifierat i USA.

Linkin Park är erkända för sin dedikerade fanbase och stora following på sociala medier.

Med 61+ miljoner gillamarkeringar är bandet det största någonsin på Facebook. Deras YouTube kanal följs av 12 miljoner prenumeranter och deras videos har setts över 5,5 miljarder gånger. Med 55 miljoner sålda album världen över och hederspriser som 2 Grammy Awards, 4 MTV VMA Awards och 10 MTV Europe Music Awards i bagaget är det inte svårt att föreställa sig vilket enormt avtryck bandet gjort på 00- och 10-talet.

I efterdyningarna av Linkin Park medlemmen Chester Bennington’s tragiska självmord 2017 har Mike Shinoda bearbetat sin sorg genom att skriva musik. I januari 2018 släppte han den trespåriga EP:n ”Post Traumatic EP” som tidigt i somras följdes upp av fullängdsalbumet ”Post Traumatic”. Albumet handlar om sorgebearbetningen efter Chesters död och är transparent, ärligt och vansinnigt sårbart. Trots titeln handlar albumet om så mycket mer än bara sorg fastän det är där allting tar sin början. Det är ett album om att läka.

”Its a journey out of grief and darkness, not into grief and darkness” – Mike Shinoda

Hittills har 8 musikvideos från albumet ”Post Traumatic” släppts och genererat i över 25 miljoner visningar på Mike Shinodas egen YouTube-kanal.

Vi är glada över att få välkomna en av världens allra kändaste röster – Mike Shinoda - till Stockholm och Berns den 3 september.



Insläpp: kl 19.00
Eventstart: kl 20:00

Åldersgräns: 18 år

Arrangör: Live Nation


Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

måndag, 3 september 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad