Menu

ODESZA

Stockholm

Berns
måndag, 28 januari 2019 kl:19:30

Seattlebaserade ODESZA har den senaste tiden blivit en av de mest inflytelserika akterna inom den elektroniska indiescenen. I höstas nådde duon fram till sitt tredje studioalbum, A Moment Apart. Albumet kantas av stjärnor som Regina Spektor och Leon Bridges och tog hem en förstaplats på den amerikanska danstopplistan när det släpptes samt en Grammy-nominering för bästa dans. Den senaste tiden har ODESZA varvat utsålda hus med gigantiska festivaler, och nu kan vi meddela att duon kommer till Sverige för en spelning på Berns i Stockholm 28 januari.

ODESZA består av Harrison Mills och Clayton Knight. Grunden för deras framgång ligger i deras säregna förmåga att producera rörande elektronisk musik. På senaste A Moment Apart har duon lyckats med konststycket att vässa sina ljudbilder ytterligare ett snäpp. Djupa beats och medryckande akustiska inslag har noggrant vävts ihop för att skapa största möjliga känslomässiga avtryck. Tillsammans med ODESZAs stora scennärvaro ser prognosen för denna konsert allt annat än svag ut. Missa för allt i världen inte det här på högtidliga Berns.



ODESZA:
Spotify
Facebook


Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 19.00

Arrangör: www.luger.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

måndag, 28 januari 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad