Menu

Jorja Smith

Stockholm

Berns
onsdag, 31 oktober 2018 kl:20:00

Få röster kommer att bli så tongivande i framtiden som Jorja Smiths. Med en stämma som ekar lika mycket det förflutna som samtiden och framtiden har Smith redan lovordats som rösten för en ny generation. Det bevisades ytterligare under helgens storslagna framträdande på Way Out West, där Smith hörde till en av de absoluta höjdpunkterna och stod för en total knockout. Debutalbumet Lost & Found har varit ett givet soundtrack för 2018, och inget talar för att det magiska givet kommer att sluta vara det. Nu har vi äran att meddela att Jorja Smith återvänder till Sverige redan i höst för en spelning på Berns i Stockholm 31 oktober. Biljetterna släpps 17 augusti klockan 10:00 via luger.se/artister/jorja-smith.

Första låten släppte hon under 2016 – retroinspirerade Blue Lights – som strax därefter följdes upp av starka Where Did I Go?, som i sin tur utsågs till en favoritlåt av rapparen Drake. Samme Drake gjorde i år Jorja Smith till en alltmer namnkunnig artist då hon fick gästa hans omåttligt hyllade spellisteprojekt More Life på två låtar. Eller gästa och gästa – på Jorja Interlude skiner hon starkare än huvudobjektet själv. Förutom sina egna singlar släppta förra året blev More Life-medverkandet droppen som fick bägaren att rinna över – Jorja Smith är nu en av Storbritanniens absolut mest lovande R&B-röster. Pitchfork har redan konstaterat att hon har en röst som kan läka världen, och The Fader har proklamerat att hennes stämma kan tysta ett helt rum. Världen sliter och drar i Jorja Smith just nu, och spelningen på vackra Berns blir hennes första i Stockholm någonsin.

Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 19.00

Arrangör: www.luger.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

onsdag, 31 oktober 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad