Menu

Hurula

Stockholm

Berns
fredag, 22 mars 2019 kl:21:00

Hurula

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för som följdes upp av EP:n Betongbarn. År 2016 kom det senaste albumet Vapen till dom hopplösa och i vintras släpptes EP:n Oss är allt. Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.

I höst debuterade Hurula med konstboken Första kretsen och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Nu är det dags för Hurula att släppa första singeln Självmedicinering inkl. bonuslåten Inte min son från kommande albumet Klass som har release den 22 februari 2019. I vår åker han ut på klubbturné med start i Stockholm.

Klass är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Albumet är producerat av Per Hägglund (Thåström, Imperiet, m.fl.), inspelat av Johan Gustafsson i Ingrid-studion i Stockholm och mixat av Michael Ilbert i Hansastudion i Berlin.

Rullstolsbiljetter:
Rullstolsplats bokas via Ticketmasters Callcenter på 077 170 70 70.

Åldersgräns 18 år.

Arrangör: www.luger.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

fredag, 22 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad