Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

KAMASI WASHINGTON

BernsDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

KAMASI WASHINGTON

Jazz som når ut till en bredare publik händer inte ofta nu för tiden, men när det väl gör det smäller det till rejält. Sedan en 13-årig Kamasi Washington plockade upp sin pappas saxofon har han inte gjort annat än dela ut feta jazzsmällar rakt på mainstreammusikens själva näsa. Oavsett om han spelat med en jazzgigant som Gerald Wilson eller en hiphopgigant som Kendrick Lamar har han levererat magi. Kamasi Washington spelar nämligen inte musik, han ÄR musik. Nu kan vi meddela att Kamasi Washington återvänder till Sverige för en spelning på Berns i Stockholm 2 juni. Biljetterna släpps fredag 8 februari klockan 11:00

När Kamasi Washington gör saker gör han dem ordentligt. Debutalbumet i eget namn, 2015 års The Epic, är sannerligen episkt. Uppbackad av sitt magnifika tiomannaband The Next Step bjöd han på 173 minuter jazz som hur coolt som helst svingar sig mellan både sinnesstämningar och ljudlandskap. The Epic hamnade på topp tio över 2015 års bästa album hos både The Guardian och Pitchfork, och gav Washington den breda och hängivna fanbas han alltid förtjänat. Förra året gav Washington ut uppföljaren – Heaven and Earth – som även den var ett mastodontstycke spirituell jazz som inte lämnade någon oberörd. Vi vet ju sen gammalt hur det är med jazzen, den bör upplevas live. Så: välkomna till Kamasi Washingtons värld.Rullstolsbiljetter:
Rullstolsplats bokas via Ticketmasters Callcenter på 077 170 70 70.

Åldersgräns 18 år.

Arrangör: www.luger.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-02 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kamasi Washington

Kamasi Washington, Change of the Guard på Spotify

The Epic

Change of the Guard

Kamasi Washington, Askim på Spotify

The Epic

Askim

Kamasi Washington, Isabelle på Spotify

The Epic

Isabelle