Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Milky Chance

BernsDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bMed en salig blandning influenser, en unik live-setup och flera globala hits i bagaget har tyska Milky Chance blivit en av sitt lands stora exportsuccéer – älskade av fans och kritiker världen över. Det hela började egentligen med en endaste låt: den virala monsterhiten Stolen Dance. Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet ”Sadnecessary” etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. I höst är bandet tillbaka med ny musik, och i vår – närmare bestämt den 8 mars – ser vi dem på Berns i Stockholm./b

Clemens Rehbein (sång, gitarr) och Philipp Dausch (DJ) lade mest upp Stolen Dance på Youtube för att deras vänner skulle få höra den. Sex år senare visar hobbyn som inte var menad att utvecklas till en karriär obefintliga tecken på att stanna av. Utöver att turnera världen över har Milky Chance släppt två album (2013 års Sadnecessary och Blossom från 2017) och ett tredje betitlat Mind The Moon är att vänta i mitten av november. Var så säker på att Berns i Stockholm kommer att bäddas in i ett välbehagligt feelgood-täcke den 8 mars 2020 när Milky Chance uppträder där.
bRullstolsbiljetter:/b
Rullstolsplats bokas via Ticketmasters Callcenter på 077 170 70 70.

bÅldersgräns: 18 år/b

bArrangör: a href=http://www.luger.sewww.luger.se/a /b

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-08 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: