Menu

Newkid

Stockholm

Berns
fredag, 10 april 2020 kl:22:00

Newkid gör exklusiv spelning på Berns i Stockholm den 10 april!

Newkid gör krispig pop-R&B och har omnämnts som ”den starkast lysande stjärnan på den genrehimlen”. I september 2019 släpptes singeln ”Mi Amor” och mot slutet av 2019 hade Newkid, eller Alex Ferrer, gjort över 40 turnéstopp landet över med sin platta ”SS/AW18” – inklusive sin allra första headlinespelning på Vasateatern i Stockholm. Idag står det klart att den flitigt studioarbetande Newkid gör ett exklusivt gig på Berns i Stockholm den 10 april.

Newkid har sedan återkomsten till musikscenen 2017 snabbt klättrat till toppen av R&B-täppan – fyra singelsläpp, två EP:s och ett album har hunnits med och tillsammans ådragit sig över 35 miljoner streams på Spotify. Just nu arbetar Newkid i studion på helt nytt material och en helt ny singel utlovas inom kort.

Newkid med plattan SS/AW18 i ryggen har turnerat flitigt i hela Sverige, och vunnit publikens hjärtan gång på gång med sina stilsäkra framträdanden och kreativa scenproduktion. Ingenting görs halvhjärtat och vartenda element planeras in i minsta detalj.

- På Vasateatern lovade jag något ni aldrig hade sett förut. Och det höll jag. Den här gången är samma fast dubbelt så stort. Jag håller på och bygger vidare på någonting nu som kommer blow your mind, säger Newkid.

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.



Newkid
2024-06-08 20:00:00
Göteborg, Stora Scenen, Liseberg

Datum / Tid

fredag, 10 april 2020 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad