Menu

Black Pumas

Stockholm

Berns
lördag, 19 juni 2021 kl:20:00

BLACK PUMAS:
Ett av världens just nu mest hypade band intar Stockholm - Black Pumas kommer till Berns 19 juni!

“Wu-Tang Clan möter James Brown”, så har radiostationen KCRW beskrivit Black Pumas och deras självbetitlade debutalbum. Det är verkligen en jämförelse som sätter huvudet på spiken.

2017 hade den Grammyvinnade gitarristen och producenten Adrian Quesada spelat in några instrumentella låtar i sin studio i Austin i Texas och nu sökte han efter en sångare. Samtidigt hade Eric Burton precis flyttat till just Austin för att försörja sig som gatumusikant.

Resultatet av Quesadas och Burtons otippade samarbete är Black Pumas och deras R&B- och soulosande, självbetitlade album. Ett album som har hyllats av kritiker och nyvunna fans samt dessutom har nominerats till bland annat en Grammy för Best New Artist.

Den 19 juni 2021 intar Black Pumas Stockholm. Biljett köpt till den uppskjutna konserten i november 2020 är automatiskt giltig till det nya datumet.

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

lördag, 19 juni 2021 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

385kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad