Menu

Howtotalk Live På Berns Med Susanne Birgersdotter & Navid Fard

Stockholm

Berns
fredag, 17 april 2020 kl:17:30

En after work utöver det vanliga. HowToTalk Live på Berns bjuder in till möten med intressanta och roliga entreprenörer. Under samtalen lyfts viktiga, löjliga och lättsamma frågor samt berättelser om det roliga, svåra och hur det på riktigt ser ut bakom kulisserna i entreprenörskapets berg-och-dalbana. De utmanande diskussionerna och intressanta samtalen leds av Susanne Birgersdotter, Navid Fard och deras handplockade gäster.

Susanne Birgersdotter känd som Sveriges App Queen, serieentreprenör, sitt outtröttliga engagemang och mod, nominerad 3 år i rad till Sveriges mäktigaste kvinnliga grundare och Sveriges mäktigaste affärskvinna av DI och VA. Efter många år av bolagsbyggande, föreläsande och författarskap intar Susanne nu scenen med HowToTalk Live på Berns, om hur man lyckas som egen och entreprenör. Här kommer Susanne dela sina erfarenheter tillsammans med Navid Fard, entreprenören och businessinfluencern. Navid är grundaren av Sveriges första digitala talkshow ”HowToTalk” som nu för första gången framförs live på Berns.

Tillsammans kommer de i denna första unika uppsättning att intervjua Frida Boisen, folkkär entreprenör, författare, krönikör, tv-kändis och talare. Magnus Helgesson, entreprenören som var miljonär redan vid 21 år, medgrundare av framgångssagan och restaurangkedjan Harrys, coach och föreläsare kommer även intervjuas på scen.

Publiken kommer att få interagera med Susanne, Navid, Frida och Magnus, höra om deras framgångar, nederlag och ställa frågor live. Med HowToTalk Live på Berns hoppas vi ge insikter på ett helt nytt naket och inspirerande sätt.

Njut av mingel, något gott att dricka, nätverka och en härlig after work tillsammans med oss fredag 17 april.

Susanne, Navid och Berns hälsar er varmt välkomna

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

fredag, 17 april 2020 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad