Menu

Summerburst10 - On Tour • Orion Area Pre-Party

Stockholm

Berns
onsdag, 20 maj 2020 kl:22:00

Summerburst On Tour!

Sveriges största nattklubb under stjärnorna – Summerburst – firar 10 år som glädjespridare med ett gigantiskt 10-årsjulbileum av astronomiska mått! Festivalen kraftsamlar och tar tillbaka alla de scener, och därmed musikgenrer, som funnits med under festivalens snart tio år långa historia tillsammans med artister i absoluta världsklass!

För att få igång Summerburst-känslorna ordentligt tar vi nu med Summerburst på turné under våren så fler kan peppa inför festivalen och ta del av riktigt party när det är som festligast!

Brennan Heart är en tung nederländsk DJ och musikproducent inom EDM med inriktning på hardtrance, techno och hardstyle. Han tar med Orion Area, Summerburst Hardstyle-scen till Berns och lär ta upp både tempo och stämning till högsta nivå.

bRullstol:/b Rullstolsbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. Ledsagare går in gratis på rullstolsbiljett.

Dörrar och showstart: kl. 22:00

För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör: www.livenation.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

onsdag, 20 maj 2020 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad