Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 22:00

Summerburst10 - On Tour • Orion Area Pre-Party

BernsDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Summerburst On Tour!

Sveriges största nattklubb under stjärnorna – Summerburst – firar 10 år som glädjespridare med ett gigantiskt 10-årsjulbileum av astronomiska mått! Festivalen kraftsamlar och tar tillbaka alla de scener, och därmed musikgenrer, som funnits med under festivalens snart tio år långa historia tillsammans med artister i absoluta världsklass!

För att få igång Summerburst-känslorna ordentligt tar vi nu med Summerburst på turné under våren så fler kan peppa inför festivalen och ta del av riktigt party när det är som festligast!

Brennan Heart är en tung nederländsk DJ och musikproducent inom EDM med inriktning på hardtrance, techno och hardstyle. Han tar med Orion Area, Summerburst Hardstyle-scen till Berns och lär ta upp både tempo och stämning till högsta nivå.

bRullstol:/b Rullstolsbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. Ledsagare går in gratis på rullstolsbiljett.

Dörrar och showstart: kl. 22:00

För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör: www.livenation.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-20 22:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: