Howard Jones - Transform

BernsDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bFLYTTAT! Evenamanget är framflyttat. Din nuvarande biljett kommer att gälla och du behöver inte vidta några åtgärder. Vi verkligen tackar dig för din förståelse och lojalitet. För mera information skicka ett mejl till info@a-star.se /b


bfont size=4 Howard Jones till Sverige/b/font

Howard Jones besöker Stockholm, Malmö och Göteborg i april 2020. Syntpopikonen firar releasen av nya skivan Transform och att det är 35 år sedan utgivandet av legendariska albumet Humans Lib.
Howard Jones fick ett globalt genombrott i och med albumet Human’s Lib som släpptes 1984. Året därpå framförde han singeln ”Hide and seek” från albumet på Live Aid. Han har sedan dess sålt över åtta miljoner album över hela världen.

Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits. Howard lovar även att han kommer att ta med sig en hel del syntar till spelningarna i Sverige och att publiken kan se fram emot en sonisk och visuell upplevelse.

bInsläppstid:/b kl 18.00
bPå scen: /b kl 20.00
bÅldersgräns:/b 18 år

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-02-28 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: