Menu

Sticky Fingers

Stockholm

Berns
måndag, 6 februari 2023 kl:20:00

OBS! KONERTEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD!
Alla biljettköpare kommer kontaktas via e-post för återlösen-info.
Uppdat: 2023-01-13

Australienska bandet Sticky Fingers inspirerade blandning av psykedelia, reggae och rock har bländat lyssnare ända sedan den numera ikoni...

Riktigt bra band bärs upp av en slags tyst kommunikation. Byggd på timmar i turnebussar, replokaler och gemensamma minnen från hundårens halvtomma klubblokaler uppstår en synergi som inte kan förfalskas. När Sydneybandet Sticky Fingers levererar sin bourbonindränkta hybrid av rock, reggae och psykedeliska utflykter genomsyras det av just ett sådant övermänskligt samspel. Och det har tagit vännerna på turneer över hela världen och genererat 100-tals miljoner streams. Efter det stora genombrottet med ’Caress Your Soul’ (2013), där vi hittar favoriter som ’How To Fly’, ’Australia Street’ och ’These Girls’, har bandet släppt fyra ytterligare album – alla besjälade, alla älskade av deras trogna fanskara. Som en följd pandemin komponerades deras senaste skiva LEKKERBOY’ (2022) på avstånd – en distans till varandra som de hårt turnerande bandmedlemmarna inte haft på 13 år. När de väl sammanstrålade skapade de ett av deras bästa album så här långt och det är med det i ryggen som bandet kommer till Berns den 6 februari 2023.

Insläpp: 18.15

Eventstart: 19.30

Åldersgräns:18 år

Rullstolsplatser: Säljs via ticketmaster.se eller Ticketmaster Tillgänglighetslinje på 0776 - 70 77 77.

Arrangör: www.livenation.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

måndag, 6 februari 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad