Menu

Popcaan - Great Is He Tour

Stockholm

Berns
måndag, 27 november 2023 kl:20:00

Det nya konsertdatumet är 27 november. Redan köpta biljetter är giltiga även till det nya datumet, eventuell återlösen är godkänd t.o.m 1 juni.

POPCAAN ÅKER UT PÅ EUROPATURNÉ - ETT STOPP I SVERIGE I VÅR

Popcaan åker ut på Europaturne i vår i samband med hans senaste album Great Is He. Det blir första gången som Dancehall-artisten kommer att framföra sitt sprillans nya album live! Producerad av Live Nation, består turnen av 13 stopp runt om i Europa. Den 18 maj välkomnar vi Popcaan till Berns!

Det här blir första gången som Popcaan kommer att framföra sitt nya album live. Albumet, Great Is He, innehåller hitlåtar som We Caa Done med Drake, Aboboyaa med Burna Boy och titelspåret Great Is He. Albumet Great Is He följer upp 2020 års Fixtape. Sedan dess har han samarbetat med Dre Skull och Mr Eazi på låten Sekkle & Pop och släppt flera sololåtar, inklusive Next to Me och Skeleton Cartier.

Popcaan har hyllats globalt för sin unika blandning av reggae och Dancehall sounds. Genom sociala medier och klubbar har hans popularitet växt snabbt och har är nu uppe i över 1 miljard streams och 3,3 miljoner följare på sociala medier. Hans kritikerrosade debutalbum Where We Come From från 2014 nominerades samma år till MOBO Awards i kategorin Best Raggae Act.

Som en av de mest framgångsrika dancehall-artisterna har Popcaan skapat sig ett namn för sig själv, med samarbeten med några av de största namnen i en mängd olika genrer. Från Drake och Jame xx till Pusha T, Giggs och Matoma, såväl som Wale, Gorillaz och Davido, har Popcaan visat dancehall musikens enorma inflytande.

Dörrar: 19:00
Åldersgräns: 18år

Arrangör: Live Nation

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

måndag, 27 november 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad