Menu

First Aid Kit

Stockholm

Berns
onsdag, 18 juni 2014 kl:20:00

Som ett tecken på storheten i systrarna Söderbergs förunderliga, countrydoftande folkpop brukar man ofta lyfta fram att legender som Patti Smith och Paul Simon båda rörts till tårar av att se dem uppträda. Att både deras senaste bejublade skiva The Lions Roar (2012) och deras kommande Stay Gold producerats av Bright Eyes-legenden Mike Mogis. Man brukar lyfta fram deras grammispriser och att Emmylou rankades som en av årets 10 bästa låtar 2012 av Rolling Stone Magazine. Deras slutsålda turneer genom USA.

Men duon från Enskede klarar sig egentligen alldeles utmärkt utan fina priser och kvalitetsstämplar av gamla artister och producenter. Efter två fullängdsalbum och flera års ihärdigt turnerande har de skakat om en hel värld med sin säregna musik där amerikanska episka vidder och svensk vinter samsas i samma kärleksfulla omfamning. Och av det första släppet My Silver Lining från kommande skivan har vi ingen anledning att vara oroliga. Kvällen på Berns kommer att bli magisk. Såklart.


Åldersgräns 20 år

Kom ihåg att hämta ut din biljett!
Make sure to pick up your ticket!

Biljettförsäljningen slutar 20.00 samma dag som eventet. Se till att hämta ut din biljett!

Mer information, besök: www.berns.se
eller www.luger.se



Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

onsdag, 18 juni 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad