Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Motown featuring Afro-Dite

BernsDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Motown featuring Afro-Dite !

Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Kayo Shekoni gör sin stora comeback och står återigen på Berns scen i höstens stora krog - show som hyllar en av världens största musik – succéer, MOTOWN !

Det blir en helkväll där Afro-Dite med sitt sköna soul-gung, uppbackade av ytterligare sex artister kommer att guida oss genom denna helkväll med svängig musik från Diana Ross via Aretha Franklin, James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Beyonce till Bruno Mars och Pharell Williams.

Det berömda soundet förändrade en hel värld och har med över 180 stora hits och 100 – tals miljoner sålda skivor blivit en självklar del av musikens ”Hall Of Fame”!

Meny
Förrätt
Klassisk Toast Skagen

Varmrätt
Majskyckling från Bjärred med potatisterrine, murkelsås och ångade primörer
Middag exkl. dryck

Kväll:
Berns öppnar kl. 18.00. Matgäster bör vara på plats senast kl. 18.30, övriga gäster kl. 20.30.
Showen startar kl. 21.00 och pågår i ca 1 tim och 30 min utan paus.

Bordsplacering
Bordsplacering sker efter betaldatum. Detta innebär att ju fortare du bekräftar och betalar din bokning desto bättre i din kategori hamnar du.

Skulle ni vilja sitta tillsammans med ett annat sällskap så kontakta krogshow@berns.se så kan vi hjälpa er att ordna detta.

Specialkost:
Vid behov av specialkost anmäler ni detta till krogshow@berns.se


Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-21 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Afro-Dite

Afro-Dite, Never Let It Go på Spotify

Never Let It Go

Never Let It Go

Afro-Dite, The Boy Can Dance på Spotify

The Boy Can Dance

The Boy Can Dance

Afro-Dite, Aqua Playa på Spotify

Melodifestivalfavoriter

Aqua Playa

Afro-Dite är en svensk popgrupp, bestående av Gladys del Pilar, Blossom Tainton och Kayo Shekoni, som vann den svenska Melodifestivalen 2002 med låten Never Let It Go. De kom senare på en åttonde plats i Eurovision Song Contest. De deltog även i Melodifestivalen 2003 med låten Aqua Playa och kom då sjua. 2007 kom de ut med ett nytt album. Lagom till Stockholm Pride 2011 släppte Jonas Hedqvist en ny version av singeln I am What I am tillsammans med gruppen Afro-Dite. Gruppen gjorde comeback och deltog i Melodifestivalen 2012 med låten "The Boy Can Dance". De kom 5:a i första deltävlingen och blev därmed utslagna.Denna artikel om en musikgrupp behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.