kl: 19:00

Vad blir det för mord? - Stockholm

Bonden BarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Komikern Johanna Wagrell har under mer än ett års tid gjort den bejublade true crime/humorpodden Vad Blir Det För Mord?, där hon varje vecka berättar om ett mordfall för en gäst och för sin komikerkollega och ständiga sidekick Elinor Svensson.


Det har nu blivit dags för podden att gå live! Vi samlar lyssnare, nya som gamla, och flyttar för aftonen podden till scenen. Det blir, som alltid, en hårresande fröjd. En fröjd som också spelas in och släpps i podflödet som vanliga avsnitt. Vi ses där!


Insläpp 18.00
Showstart 19.00


Biljett garanterar inte sittplats.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Bondegatan 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Bild på Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31,5 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade 99 länder. Intresset och engagemanget för Stockholm Design Week fortsätter också att växa, i år uppgick...

Hitta oss på Facebook