Menu

Oslipat Med Nisse Hallberg Och Albin Olsson (Sthlm)

Stockholm

Bonden Bar
torsdag, 6 april 2023 kl:20:00

Det här blir en kväll i kafferepets tecken. Två av komikerna från den väldigt populära podcasten kommer nämligen till Bonden!

Nisse Hallberg är den oborstade historieberättaren från Söder. Med sinne för detaljer och glimrande formuleringar sugs publiken in i hans skrattäta värld. Nisses stil är chosefri och äkta. Unna dig att uppleva hans starka personlighet live inför publik. Vann precis pris för årets föreställning på Standupgalan för ”Tomten är ensam”.

Albin Olsson får med hjälp av sin västkustska charm publiken att skratta åt vad som helst. Senaste året har han gjort succe med sin podcast Jag vill vara Håkan där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström när han var som bäst.

Josefin Sonck är en av de starkaste namnen på Stockholmsscenen just nu och bjuder på originella infallsvinklar och annorlunda ämnen. Ålandsfödda Josefin har setts i ”Flickstreck” på Viaplay och ”Släng dig i brunnen” i SVT. 

Gabriella Fäldt är Jönköpings leading lady med klubben JUCK. Nu gör hon sig ett namn också utanför 036-området med sin både vänliga och satiriska standup.

Fler komiker tillkommer.

Insläpp 19:00
Ålder: 18 år
Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid

Datum / Tid

torsdag, 6 april 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Bonden Bar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad