Menu

Konsertkväll På Haga - Deportees

Stockholm

Boulebar Haga
lördag, 7 augusti 2021 kl:18:00

HAGA – konsertkvällar i det gröna är ett helt nytt koncept och konsertserie av arrangörerna Live Nation och Luger tillsammans med Boulebar, som nyligen öppnat sin verksamhet för sommaren i Hagaparken. Mellan den 30 juli – 21 augusti har alla som saknat livemusik chansen att uppleva riktiga konserter, på filtar ute i det gröna i Hagaparken.

Evenemangsbranchen börjar se ljuset i tunneln efter att ha påverkats enormt under det senaste året. Nu presenteras det nya konceptet HAGA – konsertkvällar i det gröna. Publiken blir sittande, placerade på filtar och biljetterna säljs i sällskapspriser för två till fyra personer.

”Vi är otroligt glada över att återigen få skapa musikupplevelser för både tidigare och nya konsertbesökare. Det känns rätt i tiden med att skapa konsertupplevelser i naturen och vi är stolta över att så många av Sveriges mest omtyckta artister får möta fansen igen.”, säger Richard ”Sejka” Ardermark, arrangör på Live Nation Sverige.

Bakom cateringen står Boulebar som erbjuder mat- och dryckesupplevelser på plats. Boulebar Haga ligger mitt i Hagaparken, ett stenkast från både Vasastan och Solna. Här ramas den lummiga parken in av boulebanor och en mjuk bistromiljö. Boulebar grundades av ett gäng boulegalningar som älskar det franska sättet att leva och umgås på. De kommer att servera franskinspirerade smårätter som passar perfekt på picknickfilten. I dryckesväg blir det franska viner, öl och cider.

Insläpp: kl. 17.00

Eventstart: kl. 20.00

Åldersgräns:
18 år men ok från 13 år i målsmans sällskap.

Rullstolsplatser:
Rullstolsbiljetter bokas här på webben eller via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör:
a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a/b
a target=_blankhref=http://www.luger.sewww.luger.se/a/b

Datum / Tid

lördag, 7 augusti 2021 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Boulebar Haga

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad