kl: 19:00

Cecilia Thorngren - Längtans hotell

BoulevardteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Normöverskridande, fri och obunden. Cecilia Thorngren är artisten som fortsätter att fascinera.

”Jag gillade det där soundet direkt: rakt, med små gester, personligt utan att ställa sig framför musiken. Det är den där mörka sältan i rösten och förmågan att vara ett med både text och musik som är så lockande.” Thomas Lindahl

Cecilia Thorngren är skådespelerskan och sångerskan som med sin kraftfulla röst, originella tolkningar och humoristiska iakttagelser har dragit fulla hus både i hemstaden Stockholm och runt om i landet. Nu senast på Scalateatern i december och i februari på Victoriateatern i Malmö.

Hon har genomfört flera olika gästspel på Boulevardteatern och nu är det dags igen!

Cecilias nya föreställning – Längtans Hotell – blandar sångnummer med humor och personliga betraktelser. Hon tolkar sånger av Zarah Leander, Monica Zetterlund och Anita Lindblom samt bjuder på musik av kompositörer som John Holm, Olle Adolphson, Leonard Cohen, Plura Jonsson, Bob Dylan, Lars Forsell och Peter LeMarc.

Under våren 2017 släpper Cecilia ett album – Svart katt – med material delvis från föreställningarna, delvis specialskrivet av Staffan Hellstrand och Peter LeMarc. Producent är Andreas Dahlbäck och med legendaren Kjell Andersson som visionär och kreativ kraft.

På scen Cecilia Thorngren

Piano Claes von Heijne

Dragspel Erik Fridell

Kontrabas Olle Steinholtz

Gästartist Carla Jonsson

Tider
Insläppstid: 19:00
Spellängd: ca 1,40 utan pausBoulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-03-18 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: