Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Diktatorn

BoulevardteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vem ska vara rädd för diktatorn? Alla. Vem ska trösta diktatorn? Alla. Vem ska hylla dikatorn? Alla.
Diktatorn har andra människor som gör det mesta åt honom, han blir matad, man borstar hans tänder, man läser sagor för honom - men han vill bara höra den som handlar om honom själv och hur bra han är. Han har privatchaufför som kör honom till MINIsteriet (i en liten stridsvagn), där personalen tar hand om hans ytterkläder och han övar på att skriva sitt namn, för det måste diktatorer kunna.
När han befaller sig själv att sova måste han lyda, men sämre går det när han försöker befalla flickan Sirkka att bli hans vän. Så är man en mycket liten diktator kan det bli ensamt till slut.
Diktatorn är en underbar och humoristisk skildring av en liten tyrann, eller med andra ord - av ett barn.
Efter en bok av Ulf Stark.
Regi & dramatisering: Roger Westberg
Medverkande: Gustav Lundkvist och Emma Swenninger
Musik och sångtexter: Jörgen Aggeklint
Scenografi & kostym: Mats Nilsson
Målgrupp: 3-8 år

Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-04-05 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: