Menu

Människor i solen

Stockholm

Boulevardteatern
onsdag, 21 januari 2015 kl:19:00

En föreställning av elever på Boulevardteaterns Teaterskola.

Människor i solen är en domedagskomedi fritt efter Jonas Gardells pjäs om när allt rasar samman, om när inget längre håller och vi går under. Men där i ruinerna kanske en ny början är möjlig?

Har inte ni en känsla av att tiden bara går fortare och fortare? Nu är det sommar och igår var det midsommarafton. God Jul. Glad Påsk. Man hinner inte med nånting.

Gud sitter kanske i himlen och har tryckt på fast forward. Gud kanske har tröttnat på världen så nu snabbspolar han till slutet.

-----

I en idyllisk semesterby vid havet möts tre par på gränsen till nervsammanbrott. Där under den perfekta, varma midsommarsolen härjar lättjan, frosseriet, vreden, avunden, girigheten, högmodet och lusten fritt. Tills plötsligt tre äldre damer dyker upp och ställer allt på ända.

Och mitt i allt står en ensam oskyldig liten pojke...

Regi och bearbetning: Sofia Rönnegård

Medverkande: Henrik Andersson, Anneli Bouvin, Mathilda Ekdahl, Henrik Johansson, Beatrice Krüger, Julia Frohn, Cornelia Sjöblom, Mathilda Wallin, Catharina Wernqvist, Oskar Wigge

Spellängd: 1.30



Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Datum / Tid

onsdag, 21 januari 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Boulevardteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

60kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad