Cecilia Thorngren

BoulevardteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sånger som bedårar, förfärar och förför.

Cecilia Thorngren tolkar sånger som bedårar, förvillar och förför av bland annat Jacques Brel, Barbro Hörberg, Plura Jonsson, Bob Dylan och Monica Zetterlund. Cecilia har dragit fulla hus på stora och små scener och vii är nu glada att få Cecilia till Boulevardteatern!

Cecilia Thorgren är sångerska och utbildad skådespelare. Hon har haft egna shower på Mosebacke och Södra Teatern och på de flesta stora och små scener. 2014 uppträdde hon bland annat tillsammans med Eldkvarn på Södra Teatern i Stockholm 21–22 november, och genomförde två bejublade soaréer på Sjömansinstitutet i december. I år har hon redan dragit tre fulla hus på Sjömansinstitutet och publikrekord på Teaterstudio Lederman med sångföreställningen Ljuva livet. Nu senast betvingande hon Söderborna med en intim spelning på Twang.

Piano Claes von Heijne

Dragspel Erik Fridell

Spellängd: 1,40 tim utan paus

Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-09-19 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: