Menu

Crossroads

Stockholm

Boulevardteatern
fredag, 25 mars 2016 kl:19:00

I en park, i en stad, på ett golv, i en fabrik, på kontoret, i mörkret. Tre vänner möts igen när de var och en på sitt sätt står inför ett vägskäl. Vart är de på väg? Var hamnar de? Genom föreställningen löper en blå tråd, det är själen, bluesmusiken. Hjärtslagen ger rymd åt den vita skiten. Fuck you! Stjärnklart. Cirkeln sluts när gryning blir till dag. Börjar det om eller börjar det på nytt?

Det som gör mig lycklig är själva föreställningen Crossroads som alltså rör sig i… låt oss kalla det väglöst land mellan fysisk teater och fri dans.

...

Efteråt går jag hem i ett tillstånd av lycka.

Ann-Charlotte Sandelin, Kultursidan.nu

Tack! Underbart vacker föreställning, medryckande på många sätt! Se den om ni får möjlighet!

Christer Felix, Studiefrämjandet

Halkade in på en grymt bra dansföreställning igår! Rekommenderar den! Crossroads heter den.

Anders von Gegerfelt

Crossroads är en föreställning i gränslandet mellan teater och dans, som har skapats av de tre skådespelarna från Scenkonstnätverket Donya; Christian Svensson, Sally Gårdfalk och Per Enequist. Det är en föreställning i ständig förändring och utveckling. Precis så som människorna bakom förändras och utvecklas så förändras även berättelsen, den klargörs, omvandlas och omdefinieras. Varje föreställning är unik. Grunden är vägvalen. För regi står Peppe Östensson.

Med musik av Daniel Norgren, Tom Waits, Janis Joplin mfl

Medverkande Christian Svensson, Sally Gårdfalk och Per Enequist

Spelängd 45 min


Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Datum / Tid

fredag, 25 mars 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Boulevardteatern

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

120kr - 180kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad