Menu

Eddie Meduza kväll - Releasefest inkl. bok

Stockholm

Bryggarsalen Restaurang & Konferens
fredag, 23 maj 2014 kl:19:00

Releasefest för Eddie Meduza-biografin "Bara man é fantastisk"


En kväll för att fira utgivningen av den första officiella biografin om Errol Norstedt.


Bara man é fantastisk är en bok om en legend, om en älskad artist som slog publikrekord i folkparkerna och som fortfarande har hängivna fans i massor. Men Eddie Meduza var också avskydd, bannlyst på radion och hånad för sin musik.
Hans riktiga namn var Errol Norstedt och han var en man med många sidor och starka kontraster. Han var ett original som alltid gick sin egen väg. En multitalang med en oerhörd produktionstakt, som fullkomligt sprutade ur sig kassetter och sketcher. Men inom honom fanns också ett mörker som bottnade i en oerhört svår barndom och en livslång kamp mot alkoholen.
Vem han egentligen var, bakom sina många alter egon och sitt alkoholmissbruk, får vi kanske aldrig veta fullt ut. Men i den här första officiella biografin någonsin kommer vi honom mycket nära.
Myterna är många. Detta är berättelsen om en rebell, och om en del av den svenska musikhistorien.


Författare är Errol Norstedts syster Maritza Johansson, hans sambo Leila Bergendahl och Börge Lundgren. Börge Lundgren är en pseudonym för Börge Hellström och Theodor Lundgren.


Boken är utgiven på Kalla Kulor Förlag.


På scen: Eddie Meduza lever bjuder på en rejäl Meduza-show


Dessutom: Exklusiva filmklipp visas, Maritza Johansson och Leila Bergendahl berättar om boken och signerar.


Dörrarna öppnar: 19.00


Biljett: 199 kr


Biljett + bok: 298 kr


Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Datum / Tid

fredag, 23 maj 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Bryggarsalen Restaurang & Konferens

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

298

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad