Menu

Leroy Sanchez

Stockholm

Bryggarsalen
fredag, 27 oktober 2017 kl:19:00

Med tre miljoner följare och ett par hundra miljoner visningar av hans fantastiska låttolkningar på YouTube har Leroy Sanchez blivit ett fenomen. 27 oktober når det spanska stjärnskottets första internationella turné Stockholm och Bryggarsalen.

Det första klippet som Leroy Sanchez laddade upp på YouTube var en skakig liveupptagning av Highschool Musical-duetten ”Breaking Free”. Tio år senare är Leroy en av de nya superstjärnorna på YouTube. Hans avskalade och vackra versioner av bland andra Adeles ”Hello” och Sam Smiths ”I’m Not The Only One” har fått miljontals fans runt om i världen att upptäcka Leroy Sanchez.

Längs vägen har Leroy plockats upp av den amerikanske producenten Jim Jonson och tillsammans har de jobbat på Leroy Sanchezs kommande debutalbum. Just nu är Leroy aktuell med den R&B-osande singeln ”Man Of The Year”, som ger en liten fingervisning om hur debutskivan kan komma att låta.

Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Datum / Tid

fredag, 27 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Bryggarsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad