Whitney Rose [CAN] | Stockholm

BryggarsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Whitney Rose är en oefterhärmlig sångare, låtskrivare och artist som nyligen tilldelades Ameripolitan-priset som ‘Honkey Tonk Woman of the Year 2019’. Vi såg senast denna Kanadensiska neo-country-traditionalist på Mosebacketerrassen under Sthlm Americana 2018, när hon inledde festivalen med en bejublad spelning.


Det finns många användbara livsregler för oss alla, men för Whitney är det huvudsakligen “Regel 62” som sticker ut. Regeln är kanske allra bäst formulerad i Anonyma Alkoholisters “Fjärde Tradition”, en avhandling om hur man med hjälp av humor och ödmjukhet hittar harmoni i balansen mellan ambition och självmedvetenhet. Truismen som officiellt lyder: ‘Don’t Take Yourself Too Damn Seriously’ är grunden till Whitney Rose’s senaste album ‘Rule 62’.


Med nytt album i antågande är det hög tid för ett nytt besök, och den 15 augusti på Bryggarsalen, är det dags igen!


Biljetter ute nu!


Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Whitney Rose

Whitney Rose, My Boots på Spotify

My Boots

My Boots

Whitney Rose, Little Piece of You på Spotify

Heartbreaker of the Year

Little Piece of You

Whitney Rose, Be My Baby (feat. Raul Malo) på Spotify

Heartbreaker of the Year

Be My Baby (feat. Raul Malo)