Eric Paslay [US] | Stockholm

BryggarsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Country-artisten Eric Paslay har gjort sig ett namn som en kraftfull kombination av en Platinum-säljande hit-låtskrivare och en dynamisk artist. Med fem list-ettor under bältet; ‘Even if it Breaks Your Heart’ som han skrev ihop med Will Hoge för Eli Young Band, ‘Barefoot Blue Jean Night’ (Jake Owen), ‘Angel Eyes’ (Love & Theft), ‘Rewind’ (Rascal Flatts) och inte minst ‘Friday Night’ som han själv haft en hit med från det själv-betitlade debutalbumet (2014).


Den Temple, TX-fostrade Paslay har som låtskrivare en hel rad nomineringar till priser som Grammy’s ‘Best Country Song’, ACM’s Song of the Year och CMA Song of the Year. Han har också en Grammy-nominering som artist för ‘Best Country Duo/Group Performance’ för ‘The Driver’ - ett samarbete med vännerna Charles Kelley och Dierks Bentley. USA Today har kallat honom ‘flat out-brilliant’ och American Songwriter nämner honom som en av countryns stora trendsättare.


I september kommer han för första gången till Stockholm!


Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-17 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: