Menu

Machinae Supremacy

Stockholm

Bryggarsalen
fredag, 5 september 2014 kl:20:00

Det Svenska alternativa metalbandet Machinae Supremacy från Luleå är på gång med sitt nya album ”Phantom Shadow” (Spinefarm/Universal) som släpps den 22 augusti. Albumet är konceptalbum som baserar sig på en påhittad historia om en närstående framtid där några få utvalda fått superkrafter i utbyte mot deras själ. Detta är bandets enda Sverige-spelning under 2014, passa på att vara med på bandets release-party för nya skivan. I oktober drar bandet vidare ut på Europaturne. Machinae Supremacy har tidigare turnerat med Children of Bodom och producerat originalmusiken till videospelet Giana Sisters: Twisted Dreams tillsammans med Chris Hülsbeck.

Special guest är Engelska Night By Night som också är aktuella med sitt debutalbum ”NXN” som fått strålande recensioner, och svenska Degreed som även kommer att bjuda på helt nytt material.

Insläpp är kl.19.00 Det finns bar och matmöjligheter, boka gärna bord direkt hos Bryggarsalen på tel. nr 08-555 352 02

13 årsgränsen gäller bara i målsmans sällskap ( i detta fall förälder)



Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Datum / Tid

fredag, 5 september 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Bryggarsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad