Menu

Ölturen Stockholm Craft Beer Tour

Stockholm

Bryggeri Munkbron
fredag, 15 november 2019 kl:17:00

Klockan är alltid beer o’clock någonstans i världen! Längs de slingrande gränderna i Gamla stan har ölet flödat i århundraden, så det är inte konstigt om du plötsligt känner dig sugen på en. Det sitter i väggarna. Om du skyndar hinner du till Zum Franziskaner, där en certifierad öldomare väntar, han är också vår guide för vår öltur - Stockholm Craft Beer Tour.

Gamla stan är fullt av undangömda ölställen som många besökare annars aldrig hittar till. På vår öltur Stockholm Craft Beer Tour besöker du tre av dem för att provsmaka bira, snacka bärs och ölhistoria.

Medan du provar några av de bästa hantverksölen som Sverige har att erbjuda kommer vår öldomare och guide berätta om vad papegojöl är och vad det har med midsommarfirandet att göra, fyllans betydelse för gemenskapen, hur ölsnobberiet såg ut på 1600-talet och vad humlen hade för positiva och negativa biverkningar på både ekonomi, öltillverkning och sexlusten.

Då som nu har ölet haft en självklar plats i svenska hem - i olika former och aromer. Under vår öltur Stockholm Craft Beer Tour smakar du på det bästa av det bästa. Vi lovar, du har garanterat spenderat fredagskvällar på tråkigare vis än vad du gör på Stockholm Craft Beer...

Guide är på plats 10 min innan start vid Bryggeri Munkbron, Lilla Nygatan 2 Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 15 november 2019 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Bryggeri Munkbron

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad