kl: 19:00

THE SONGS OF THE 60s III - The Mad Men Band

CapitolDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Visste du att det var Jörgen Ingmann och inte Shadows som låg 2:a på Billboard med Apache? Och vem var Speedy Gonzales egentligen?


The Mad Men Band sjunger de odödliga hitsen från det sena 50- och tidiga 60-talets Amerika och berättar historierna bakom låtarna.


Musik av Beach Boys, Elvis, Connie Francis, Roy Orbison, Shirelles, Leslie Gore.


Låtarna framförs av The Mad Men Band's 5 sångare med deras olika karaktärer - Little Miss Lonely's bitterljuva popröst, Mr E's själfulla falsett, The Lonely's sammetslena crooning, Dr Johnny L's adrenalinpumpande rock'n'roll-yl och Tex Madison's Southern Growl.


Allt detta på fantastiska Capitol i Stockholm, 20-talsbiografen som även varit teater och TV-produktionsstudio. Här har storheter som Ernst Rolff och Ulla Billqvist uppträtt och här har Kroumata haft sin replokal.


Vi har mat- och barservering. Förbeställ gärna maten!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-06-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, St Eriksgatan 82


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Hypeade Lizzo Släpper Debutalbum -
PRESS
23 apr
kl: 18:30

Hypeade Lizzo Släpper Debutalbum - "cuz I Love You" Ute Nu!

Den 19 april släppte den redan hyllade amerikanska artisten och flöjtspelande Lizzo sitt debutalbum "Cuz I Love You", på albumet finns även de tidigare släppta låtarna "Juice", "Cuz I Love You" och "Tempo (feat. Missy Elliot)". I början av 2019 släppte 30-åriga Lizzo från Minneapolis den funkdoftande singeln "Juice" som var hennes poppigaste låt hittills. Med rötter i hiphopen har...

Bild på Nu Kommer Guds Olydiga Revben Till Malmö!
PRESS
23 apr
kl: 14:20

Nu Kommer Guds Olydiga Revben Till Malmö!

I boken Guds olydiga revben läser Gunilla Thorgren Bibeln med feministiska glasögon. Det är en upptäcktsfärd genom årtusenden av kvinnohat och förtryck - och envist motstånd. Vi får möta enastående historiska kvinnor som allt för länge varit förpassade till glömskan. Nu längtar de efter att få komma fram i strålkastarljuset och inspirera vår samtid! Allt ljus på dem när denna...

Bild på John Lundvik Släpper Epn "my Turn" 10 Maj
PRESS
23 apr
kl: 13:40

John Lundvik Släpper Epn "my Turn" 10 Maj

Med en solklar seger i Melodifestivalen 2019 vann John Lundvik samtidigt hela svenska folkets hjärtan. Hans låt "Too Late For Love" har sedan dess toppat alla listor i landet. På endast EN dag nådde låten hela 700 000 streams på Spotify och den har idag passerat 13,5 miljoner streams. Nu är det dags för John Lundvik att ta steget fullt ut och släppa EPn "My Turn" den 10 maj. Artisten,...

Hitta oss på Facebook