Menu

Britas Salong: Vårkonsert Med Linnea Talp

Stockholm

Carl Eldhs Ateljemuseum
torsdag, 30 mars 2023 kl:17:30

Carl Eldhs Ateljemuseum smygöppnar för säsongen genom att bjuda in till en instrumental vårkonsert med kompositören Linnea Talp. Bland hundratals skulpturer i ateljen uppförd år 1919, ljuder Linnea Talps elektroniska orgel i en pånyttfödelse av de kultursalonger som tidigare arrangerades av museets grundare Brita Eldh (Carl och Elise Eldhs dotter).
Linnea Talp är kompositör och musiker baserad i Stockholm. Våren 2022 släpptes hennes instrumentala solo-debut "Arch of Motion", musik som kretsar kring ett utforskande av kyrkorgeln, med subtilt invävda inslag av instrument som röst, basklarinett, flöjt och trombon.

Processen inleddes under ett residens på Ställbergs Gruva sommaren 2020, och har till stor del handlat om att försöka skapa en utvidgad musikalisk rörelse med utgångspunkt i andning och kroppslig närvaro. Skivan är producerad tillsammans med Alex Zethson och utgiven på skivbolaget Thanatosis.

30 biljetter finns tillgängliga för denna konsert. Biljettpris 120 kr inkluderar entre till museet. Dörrarna öppnas kl.17.30, konserten börjar kl.18.00.

Konserten är en del av projektet Britas salong med stöd av Kulturrådet.

Varmt välkomna!

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2023 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Carl Eldhs Ateljemuseum

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad