Menu

JILL JOHNSON - THAT´S LIFE

Stockholm

China Teatern
söndag, 29 april 2018 kl:16:00

JILL JOHNSON OCH THAT’S LIFE ÄNTLIGEN PÅ ANRIKA CHINA TEATERN I STOCKHOLM


+++++ JILL JOHNSON GLÄNSTER I MAGNIFIK SHOW /AB
4 JILL JOHNSON GÅR PÅ KNOCK DIREKT /DN
4 SNYGG, COOL OCH LÄCKER JILL JOHNSON. EN SHOW ATT JILLA /GP


Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publiken och kritiker är eniga - det blir inte bättre än såhär! Det är nu dags för nästa steg, den 5 april är det premiär för den hyllade showen på China Teatern i Stockholm.
”Att få spela denna drömföreställning på Stockholms enda Broadwayscen, med den starka tradition av världsartister som stått på China Teaterns är en ära”, säger en glad Jill Johnson
Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.
Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket teknisk avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

Datum / Tid

söndag, 29 april 2018 kl: 16:00

Plats

Stockholm, China Teatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 995

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad