Menu

JOHAN & BJÖRN - VÄRMLÄNDSK VOODOO

Blandat

KRISTINEHAMN, Christinateatern
lördag, 5 november 2022 kl:19:00

Värmländsk voodoo
En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling

Efter succen med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?

I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

Tider:
Insläppstid: 18:30
Spellängd: Längd ca 1 tim 40 min. Ingen paus.

Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Rullstolsbiljett bokas via Ticketmaster Contact Center på: 077-170 70 70. Ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten.

Datum / Tid

lördag, 5 november 2022 kl: 19:00

Plats

Blandat
KRISTINEHAMN, Christinateatern
Kungsgatan 54


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad