Menu

It’S Motherf***ing Brunch Time

Stockholm

Cirkus Restaurang
lördag, 4 april 2020 kl:14:00

Sveriges mest kända drag queen Miss Inga intar Cirkus med sin vrickade och älskade bingoshow. Vi bjuder in till en exklusiv och – för Cirkus, speciellt framtaget – brunch. Den 4 april är det dags för It’s Motherf***ing Brunch Time!

Med stort inslag av “under bältet”-humor, manlig striptease och komedi gjorde Martin “Miss Inga” Johanssons skruvade variant på bingo succé när It’s Motherf***ing Teatime hade premiär på Södra Teatern våren 2015. Publiktrycket var enormt och Miss Ingas experiment resulterade i fem utsålda säsonger. Showen har dessutom tagits Sverige runt med nedslag på olika festivaler, företagsfester och landade till och med i Globen vid ett tillfälle.
Nu är det dags för Martin “Miss Inga” Johansson att ta succén till Cirkus på Djurgården i Stockholm. Den här gången förvandlas tebjudningen till en brunch där Cirkus köksmästare Håkan Hederstedt tar ut svängarna ordentligt.
Miss Ingas bingoshow är fylld av oförskämd, obrydd och hämningslös snabb underhållning och musik. Med sig har Miss Inga också Tilde Fröling, CK & Karl Of Sweden. Tillsammans skapar de en brunch som är vild, rolig och sexig. Och i Miss Ingas regi låter hen knappt någon i publiken undgå hennes vassa tunga och spydigheter.
Bingovinsterna är högst varierande som inkluderar allt från märkeskläder till stripteaseshower.
I priset ingår välkomstdryck och brunch med rätter lika skruvade som Miss Ingas skämt och lika goda som bingovinsterna!

Biljettkategorier:
Scenplats (inkl. brunch & välkomstdryck) 425 kronor
Bordsplats (inkl. brunch & välkomstdryck) 375 kronor
Obs! Skymd sikt, men med möjlighet att flyttas till ståplats vid showstart
Barplats (Obs! Brunch ej inkluderat) 215 kronor

Om Martin “Miss Inga” Johansson:
Martin ”Miss Inga” Johansson är en av Sveriges mest kända dragqueens. Efter att rest land och rike runt sedan slutet av 90-talet i en framgångsrik karriär som kvinnlig catwalk & fotomodell för bland andra Ralph Lauren, Gaultier och Whisky-likören Southern Comfort flyttade hen hem till Sverige och jobbade som programledare för TV4-gruppen samt blev Stockholms mesta nattklubbsdrottning. Sedan 2009 har Miss Inga drivit några av Stockholms mest populära nattklubbar/nattklubbskoncept såsom Berns, F12, Södra Teatern och nu samtliga nattklubbar inom Familjen Ahlbom-koncernen där bland vinnaren av årets klubb Moon Motel och QX-galan bästa klubb för Backdoor som även vunnit ”Årets bästa internationella gayklubb” på en gala i England. Miss Inga har släppt singeln Partypatrullen med hiphop-artisten Mange Schmidt som spelas på många dansgolv runt om i Sverige och har i nuläget nästan har 1 miljon streams på Spotify.

Om Tilde Fröling, CK & Karl Of Sweden:
Tilde Fröling har varit programledare för bland annat Rocky Drago, Flytta hemifrån på SVT, Paradise Hotell och medverkat i teateruppsättningar och film. Nu är hon aktuell i den populära musikalen Robin Hood The Musical.
CK är en energisk DJ som får igång publiken både före, under och efter show!
Karl Of Sweden är utan tvekan Sveriges mest kända manliga strippa. Han har turnerat flitigt och synt i diverse tv-program – senast i ”Wahlgrens Värld” som present till Pernilla.

Datum / Tid

lördag, 4 april 2020 kl: 14:00

Plats

Stockholm, Cirkus Restaurang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad