Menu

Trevor Noah

Stockholm

Cirkus
lördag, 4 juni 2016 kl:19:30

Programledaren för ”The Daily Show” till Stockholm

Trevor Noah uppträder på Cirkus i sommar.

Trevor Noah är utan tvekan Afrikas mest framgångsrike komiker. Efter vad man måste kalla en raketkarriär på stand up-scenen tog den unge sydafrikanen i höstas över värdskapet för Comedy Centrals ”The Daily Show” efter Jon Stewart. Den 4 juni står han på scenen på Cirkus i Stockholm. Biljetterna släpps 4/4 kl 10:00.

Noah föddes 1984 när Sydafrika var under vitt minoritetsstyre. Apartheid var en verklighet och eftersom föräldrarna var av olika raser ansågs deras äktenskap olagligt i landet vilket Trevor Noah anspelade på i sin stå upp-show ”Born A Crime” 2013.

Trevor Noahs komedistil är en blandning av observationshumor och medvetna smockor mot rasistiska stereotyper. Han har pratat om sin syn på världen idag, terrorism, rasmotsättningar och hur det var att vara afrikan och resa till USA under Ebolakrisen.

– Det är lättare att vara en arg vit man än en arg svart man, säger Trevor Noah.

Om Trevor Noah:
Trevor Noah började som skådespelare. Han var bara 18 år när han fick en av huvudrollerna i Sydafrikas mest populär såpopera vilket ledde till olika programledarjobb på radio och TV.
Han har dansat i ”Strictly Come Dancing” och bland annat varit värd för ”South African Music Awards” och två säsonger av sin egen talkshow ”Tonight with Trevor Noah”.

Trevor var 22 år när han började med stand up comedy och nu, tio år senare, har han inte bara lyckats erövra Sydafrika utan även uppträtt för utsålda hus i Storbritannien, Australien och USA. 2011 flyttade han till USA och blev 2012 den först sydafrikanske ståupparen att medverka i ”The Tonight Show with Jay Leno” och 2013 den förste sydafrikanen i ”Late Show with David Letterman”. 2014 började han som medarbetare på ”The Daily Show” och i höstas tog han över värdskapet efter Jon Stewart. Bland Trevor Noahs fans återfinns komiker som Eddie Izzard, Jerry Seinfeld och Dave Chappelle.

Trevor Noah gäst i Jerry Seindfelds ”Comedians in Cars, Getting Coffee”
Här kan du se Trevor Noah som gäst i Jerry Seinfelds ”Comedians in Cars, Getting Coffee” inför Noahs debut som programledare i ”The Daily Show”. De avhandlar bland annat fotboll, enfalden med apartheid och Noahs knäppa dagliga rutin.
http://comediansincarsgettingcoffee.com/trevor-noah-thats-the-whole-point-of-apartheid-jerry

Lördag 4 juni, kl 19:30
Cirkus på Djurgården i Stockholm


Arrangör: ShowNight
Dörrar öppnar: 18.30
Längd: ca 1,5 tim ej paus




Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 4 juni 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

405kr - 675kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad